kinderjas

Wat zijn de beste winterparka’s voor kinderen?

Last Updated: January 18, 2022By Tags: , , , , , ,

Winter kinderparka

Als je je afvraagt ​​wat de beste winterjas kinderparka zijn, ben je niet de enige. Je wilt waarschijnlijk iets dat je kinderen warm houdt en beschermt tegen de elementen. Maar je wilt geen fortuin uitgeven aan een jas die ze over een jaar of twee ontgroeien. Hieronder bespreken we enkele van de beste merken en stijlen winterjassen voor kinderen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen welke u wilt kopen.

Parka’s voor kinderen onder de 10

Met korte seizoenen en onvoorspelbaar weer. Kan het moeilijk zijn om een ​​jas te vinden die praktisch is voor uw kind en die de bank niet kapot maakt. We hebben een aantal van onze favoriete kinderjassen in verschillende prijsklassen samengesteld om het je gemakkelijker te maken.

Budgetvriendelijke

Er is bijvoorbeeld een grote selectie budgetvriendelijke opties op plaatsen als Walmart of Stylonic; als je oudere kinderen hebt of meer bescherming tegen koud weer nodig hebt. Heeft REI een mooi assortiment jassen met goede isolatie en meerdere maten om uit te kiezen. Ten slotte, als je in een gebied woont waar de temperatuur snel verandert of als je iets heel warms maar ook waterdicht wilt (zoals een ski-jas), dan is North Face misschien de beste keuze.

Parka’s voor kinderen vanaf 10

Een North Face-jas kan een geweldige plek zijn om te beginnen als je je kinderen warm wilt houden, maar niet iets wilt dat eruitziet alsof het van Antarctica komt. Het heeft een buiten laag gemaakt van Gore-Tex, die kinderen droog houdt in zelfs de natste omstandigheden en toch voldoende ademend om ze niet oververhit te laten voelen. De binnen voering heeft veel zakken en ventilatieopeningen om de temperatuur te reguleren.

Laagjes

Bovendien is er binnenin voldoende ruimte voor laagjes, dus zolang je kind het niet erg vindt om meerdere dunne kledingstukken te dragen, moeten ze lekker warm blijven. Hoewel het speciaal is gemaakt met kleinere lichamen in gedachten. Is er binnenin ook voldoende ruimte voor zelfs een klein volwassen lichaam.

Wanneer een dons jack kopen en wanneer niet?

Een dons jack is een essentieel onderdeel van de winterjas kinderparka van uw kind en houdt het warm en comfortabel. In sommige gevallen is het echter mogelijk niet geschikt. Afhankelijk van het type kind dat het is. Een dons jack houdt je kind warm. Maar kan er ook voor zorgen dat het zich van binnen erg opgesloten voelt, alsof het in een slaapzak is gewikkeld.

Dons jack

Daarom moet u overwegen hoe uw winterjas kinderparka kind zich in bepaalde situaties gedraagt ​​en evalueren of u denkt dat een dons jack goed voor hem is. Als uw kind bijvoorbeeld de neiging heeft om overstuur te raken door situaties waarin hij zich opgesloten voelt. Is het misschien niet zo’n goed idee om een ​​dons jack aan te schaffen.

Nieuw versus gebruikt

Zowel ouders als kinderen houden van nieuwe dingen. Er is altijd iets speciaals aan het krijgen van een nieuwe jas. Of het nu je eerste is of een jas die je net hebt gekocht. Maar als u geld wilt besparen en meer waar voor uw geld wilt krijgen, kunnen gebruikte winterjassen een goede keuze zijn.

Geld besparen

Niemand zei dat geld besparen gemakkelijk was, maar als je goed oplet. Er zijn het hele jaar door goede deals voor gebruikte jassen in bijna nieuwe staat. Zorg ervoor dat u ze zorgvuldig inspecteert voordat u ze koopt. Ze zijn misschien niet zo goed verzorgd als ze hadden moeten zijn – maar deze jassen kunnen in de loop van de tijd tot serieuze besparingen leiden. Waar vind je geweldige prijzen voor gebruikte kwaliteitsjassen?

Waar koop ik een winterjas?

Winterjassen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten; je zult zelf moeten beslissen of je een gezwollen jas wilt, of je een harige voering wilt, of je waterdichte bescherming wilt.

Kosten

Wat de kosten betreft, verwacht tussen de €50 en €250 (of meer) te betalen voor een kwaliteits kinder winterjas sale van populaire merken zoals Columbia of The North Face. Maar dat betekent niet dat het uw budget moet breken!