accessoires voor meisjes

Tips voor het aankleden van je babymeisje

Last Updated: January 26, 2022By Tags: , , , , ,

Babymeisje

Het aankleden van babymeisjes kan wat lastiger zijn dan het aankleden van baby’s van de andere geslachten, maar het kan ook net zo leuk zijn. Hoewel het verleidelijk kan zijn om je kind vol te proppen met franjes en strikken en bloemen en linten. Is het belangrijk om te onthouden dat niet elk meisje er altijd als een prinses uit wil zien, en dat is oké. We hebben enkele tips voor je om je babymeisje aan te kleden om haar comfortabel te houden en er tegelijkertijd goed uit te zien.

Hoofdbanden

Dit is een van mijn favoriete accessoires als het gaat om kleine baby’s, omdat ze zacht, eenvoudig en oh zo schattig zijn. Dat gezegd hebbende, moet je ervoor zorgen dat je niets krijgt met een grote strik erop – kleine baby’s hebben geen grote strikken in hun haar nodig!

Hoeden

Het eerste winterseizoen is misschien nog niet aangebroken, maar dat betekent niet dat het te vroeg is om na te denken over hoe je je kleintje wilt aankleden als ze arriveert. De twee belangrijkste items zijn een muts en een winterjas. Hoewel je weg kunt komen door een jas weg te laten, hebben baby’s bescherming nodig tegen zelfs matig koud weer, vooral als ze niet veel lichaamsvet hebben om ze te isoleren.

Panty’s/kousen

Je kleintje zal vele dagen van haar leven in panty’s en kousen doorbrengen. Het vinden van een stijl die ze leuk vindt en die goed past, is essentieel voor haar comfort en mode. Kies je voor een klassieke look, probeer dan een panty met een elastische tailleband. Dit zal ervoor zorgen dat ze overeind blijven terwijl ze rondkruipt. Zoek ook naar felgekleurde panty’s of panty’s met een patroon – ze zullen haar garderobe opfleuren, zelfs als ze nog niet bij andere kleding passen!

Schoenen voor babymeisje

De voetjes van baby’s groeien snel. Vooral schoenen hebben de neiging snel te slijten, dus controleer ze dagelijks en vervang ze indien nodig. Het is ook een goed idee om een ​​paar paren bij de hand te hebben voor het geval een van hen wordt vernietigd – we beloven dat het zal gebeuren! Als je op zoek bent naar leuke en comfortabele schoenen die gemakkelijk aan en uit de voeten van je kleintje kunnen worden geschoven (bonus: geen strikken nodig), probeer dan deze kleurrijke schoenen van My Lady Footlocker.

Accessoires voor meisjes

Kinderen zijn zo schattig, vooral als ze klein zijn. De accessoires voor meisjes hebben om hun toch al stijlvolle garderobe aan te vullen. Van hoeden en strikken tot scrunchies en bling, er zijn tal van manieren waarop je de kleding van een klein meisje kunt accessoriseren. Scrunchies zijn erg populair in de huidige samenleving, maar zorg ervoor dat ze ze niet te strak draagt, want dan krijgt ze hoofdpijn.

Goede keuze

(Je kleine schat zal waarschijnlijk ook klagen over het dragen van kleding die strak zit.) Strikken en hoofdbanden kunnen goede keuzes zijn als je haar haar niet terug in een paardenstaart of staartjes wilt trekken – het zorgt er nog steeds voor dat het niet rommelig wordt terwijl je een vrouwelijke touch aan haar outfit. En er zijn altijd sieraden!

Jurken en rompertjes

Kleed een pasgeboren baby niets anders aan dan een luier. Wacht tot ze een paar weken onder haar riem heeft (om zo te zeggen) voordat je haar kleren probeert. Baby’s aankleden in kleding die te groot of moeilijk aan te trekken is, kan frustrerend zijn voor baby’s en hun ouders, en het stelt hen ook bloot aan extra risico op oververhitting en huidirritatie.